Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Här är Sportens livesatsningar under veckan

Toppmöte i Hockeyettan, massvis av bandy och ett intressant handbollsmöte i Bombardier Arena. Här nedan ser ni Sportens livesatsningar under veckan.

LIVERAPPORTER:

Onsdag 1 november:

► SHE, dame r: VästeråsIrsta–Skuru, 19:00. Sporten textrapporterar minut för minut från Bombardier Arena. Klicka här för att komma till liverapporteringen.

► Elitserien, bandy : Tillberga–Villa Lidköping, 19:00. Bandypuls är på plats och textrapporterar från ABB Arena. Följ matchen här.

► Elitserien, bandy : Vetlanda–VSK Bandy, 19:00. Bandypuls textrapporterar minut för minut. Klicka här för att komma till liverapporteringen.

Lördag 4 november:

► Elitserien, bandy : Hammarby–Tillberga, 15:00. Bandypuls är på plats i Stockholm och textrapporterar.

Hockeyettan, herrar: Mariestad–VIK Hockey, 16:00. Toppmöte i Hockeyettan Västra. Sporten är givetvis på plats och textrapporterar. Följ matchen här.

Notera: Fler livesatsningar kan bli aktuella under veckans gång. Detta är en lista på de matcher som Sporten garanterat kan utlova i dagsläget.

Plus höjer sportpulsen! Du har väl inte missat att samtliga plusmärkta livesändningar och liverapporter ingår i din prenumeration. Logga in på nyhetssajten eller via vår app redan idag.