Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Här är Sportens livesatsningar under veckan

Västerås Idrottsgala på torsdag, massa bandy med bland annat livesändning från VSK–Sandviken. Här nedan ser ni Sportens livesatsningar under veckan.

LIVESÄNDNINGAR:

Torsdag 9 november:

Gala: Västerås Idrottsgala. Sporten sänder live från 19.00. Häng med när årets idrottare och ledare ska prisas. Klicka här för att komma till sändningen.

Elitserien, bandy: VSK Bandy–Sandviken, 19.00. Rivalmöte i ABB Arena när VSK tar emot Sandviken. Bandypuls är på plats och livesänder matchen, klicka här för att komma till sändningen.

LIVERAPPORTER:

Tisdag 7 november:

Elitserien, bandy: Sirius–VSK Bandy, 19.00. Sporten är på plats och liverapporterar från matchen. Klicka här för att komma till liverapporteringen.

Elitserien, bandy: TB Västerås–Sandviken, 19.00. Sporten rapporterar från TB Västerås hemmamatch mot Sandviken. Klicka här för att komma till liverapporteringen.

Onsdag 8 november:

Hockeyettan, herrar: VIK–Surahammar, 19.00. VIK tar emot seriens jumbo Sura Blue Hammers i ABB Arena. Sporten är på plats, klicka här för att komma till liverapporeringen.

Fredag 10 november:

Hockeyettan, herrar: VIK–Köping, 18.00. Sporten är på plats och liverapporterar. Klicka här för att komma till rapporteringen.

Söndag 12 november:

Elitserien, bandy: TB Västerås–Edsbyn, 18.00. Sporten är på plats när Edsbyn gästar TB Västerås. Klicka här för att följa liverapporteringen.

Notera: Fler livesändningar eller rapporteringar kan bli aktuella under veckans gång. Detta är en lista på de matcher som Sporten garanterat kan utlova i dagsläget.

Plus höjer sportpulsen! Du har väl inte missat att samtliga plusmärkta livesändningar och liverapporter ingår i din prenumeration. Logga in på nyhetssajten eller via vår app redan idag.