Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Här är veckans livesport – följ VSK Bandy och Tillbergas premiärer i årets elitserie samt Mittmedias uppesittarkväll

Varje måndag presenterar Sporten en lista på de matcher som går att följa live hemma från dataskärmen. Den här veckan blir det en massa bandy från Elitserien. Först ut är VSK:s seriepremiär på onsdagen. Det följs sedan med en uppesittarkväll på torsdag där allt om Elitserien tas upp. Veckan avslutas med Tillbergas hemmapremiär hemma mot Kalix på söndag. Missa inte heller VSK Fotbolls sista hemmamatch i division 1 för säsongen samt VIK Hockeys toppmöte med Lindlöven på onsdag.

Här är matcherna som går att följa live på Sportens sajter:

Onsdag

VSK Bandy–Bollnäs. Nu är det dags för säsongspremiär i elitserien 2017/2018. VSK Bandy börjar hemma och tar emot toppkonkurrenten Bollnäs. Sporten är på plats och liverapporterar från 19.00.

VIK Hockey–Lindlöven. VIK är tillbaka på hemmais efter vinst borta mot Grums i söndags. För motståndet står serieledarna efter tio omgångar Lindlöven, sporten liverapporterar från 19.00.

Torsdag

Uppesittarkväll Bandypuls. Mittmedia sänder live från klockan 20.00–22.00. Sporten är en av fyra tv-studior som är en del av sändningen som går igenom allt om Elitserien i bandy.

Fredag

VSK Bandy–Kalix. VSK bandy spelar sin andra match i Elitserien när man tar emot Kalix. Sporten finns på plats och liverapporterar från klockan 19.00.

Surahammar–Arboga. Sura Blue Hammers tar emot IFK Arboga i ett bottenmöte i Hockeyettan. Sporten finns på plats i och liverapporterar från 19.00.

Broberg–TB Västerås. Tillbergas premiärmatch i Elitserien 2017/2018 är borta mot Broberg. Mittmedia Sport liverapporterar från 19.00.

Söndag

VSK Fotboll–Team TG. VSK gör säsongens sista hemmamatch när man tar emot Team TG på Solid Park Arena. Sporten finns på plats och liverapporterar från klockan 16.00.

TB Västerås–Kalix. Tillberga gör sin hemmapremiär i Elitserien för den här säsongen med premiär mot Kalix. Sporten finns på plats och liverapporterar från klockan 14.00.

Fler livesändningar kan tillkomma under veckan.