Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Här har de värstaolyckorna skett

Förra året inträffade flera olyckor där poliser var inblandande.

2  januari Korsningen Västra Ringvägen/Biskopsgatan. Krock under utryckning. Polisen krockade med en annan bil som hade grönt och skulle svänga till vänster. Polisbilens förare dömdes senare för vårdslöshet i trafik.

6 januari

Flera personer skadades i en krock på Stockholmsvägen och Österleden.  Fyra personer fördes till sjukhus. Räddningstjänsten fick klippa upp taket på personbilen för att få ut föraren och passageraren, en man och en kvinna, båda i 60-årsåldern.

10 februari

En utryckande polisbil krockar med en personbil i korsningen Vasagatan/Norra Ringvägen. Kvinnan i personbilen fick föras till sjukhus med nacksmärtor.

3 november

Korsningen Köpingsvägen/Spantgatan. Polisen följer efter en misstänkt bil som plötsligt svänger in på en cykelbana. Polisbussen följer efter. Då backar föraren in i polisbilen. Båda poliserna fick lättare skador.