Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Här påstår Johanna Möller att hon var på mordnatten

 
Sommarstugemorden
Visa alla artiklar

Enligt åklagarna har Johanna Möller uppgett nio olika orsaker till var hon var på mordnatten. Enligt förhör med Johanna Möller ska inköpandet av en person på en parkering i Eskilstuna vara en av platserna hon ska ha befunnit sig på vid mordnatten.

Enligt förhör från den 13 december 2016 frågar förhörsledaren var hon befann sig på mordnatten den 3 augusti.

Först ska hon ha uppgett att hon och Mohammad var hemma hela kvällen med barnen. Något en av sönerna uppgavs ge sin mamma alibi på mordnatten som han enligt förundersökningen tar tillbaka,

Då har Johanna Möller påstått att hon och Mohammed var i Katrineholm. Sedan har hon sagt att hon uppgett att hon haft sex i Kungsör och sedan att hon ska ha köpt ett vapen på Willysparkeringen i Eskilstuna.

Enligt förhöret med Möller ska hon kommit till parkeringen i Willys vid nio-tiden på kvällen för att köpa ett vapen. Vapnet skulle hon ha för att skydda sig. Hon påstår i förhör att hon är rädd och att många i Eskiltuna bär pistol och att hon skulle ha den för att skydda sig.

Den som ska sälja dök inte upp och enligt förhöret väntar Johanna Möller till kvart i elva innan hon åker därifrån.

Förhörsledaren på polisen ifrågasätter att hon skulle ha väntat i 1,5 timmar på någon säljare. Det här är några av platserna som Johanna Möller uppgett att hon befann sig vid tillfället för mordet och mordförsöket i sommarstugan i Granliden.