Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Här sanningen om Förskolan Myran!

Alliansen i Hallstahammar vill få väljarna att tro att Socialdemokraterna och Vänsterpartiet prioriterar blommor framför barn (VLT den 17 september).

När reparationsarbetet vid förskolan Myran kommit igång blev det klart att omfattningen av reparationen var av den art att en bygg-firma behövde anlitas. Därför har nu arbetet upphandlats och den private entreprenören har meddelat att arbetet kommer igång inom någon vecka.

Vi tror inte att allianspartierna motsätter sig att kommunen upphandlar ett arbete av denna art. Men de kanske har ändrat sin inställning gällande privatisering av vår tekniska förvaltning och förväntar sig att kommunen skall ha egen personal som kan sköta liknande reparationsarbeten?

Socialdemokraterna och Vänsterpartiet har under hela 2000-talet prioriterat skola, vård och omsorg. Därav har den tekniska förvaltningen bantats, vilket också märks vid reparationsarbeten liknande dem vid Myran.

Catarina Pettersson (S)

Hans Petterson (V)

Hallstahammar

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel