Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

HELA LISTAN: Se alla Rönnbys SSL-matcher på VLT

 
SSL-premiär Rönnby–Täby
Visa alla artiklar

VLT sänder alla Västerås Rönnbys matcher i svenska superligan de närmaste fem säsongerna.

I början av sommaren kom den glädjande nyheten att världens bästa innebandyliga, Svenska Superligan, kommer att sändas hos NTM, Expressen och Bonniers lokala varumärken, där VLT ingår, de kommande fem (!) säsongerna.

Samtliga matcher i SSL kommer att sändas på SportExpressen Play, men du som kund hos VLT kommer utan extra kostnad att kunna se alla Rönnbys matcher denna säsong på vlt.se.

– Fantastiskt roligt att den möjligheten finns. Kan öka intresset här i stan för alla västeråsare. Och med tanke på coronaläget är det bra att det erbjuds när man inte får vara på plats på matcherna i dagsläget, säger lagkapten Elin Björkman.

Rönnby låg på sjunde plats i tabellen när förra säsongen avbröts på rund av coronapandemin. Till denna säsong har man värvat spännande spelare, bland andra stortalangerna Emelie Larsson och Linnea Hammar.

– Nu har vi saker på plats på ett helt annat sätt än förra säsongen och tränaren (Andreas Harnesk) är med från början. Jag hoppas att vi kommer att vara ett bättre lag. Och det känns som att serien blir lite jämnare än förra säsongen. Tror att vi kan blanda oss i toppen, säger Rönnbys lagkapten.

Alla sändningar hittas på vlt.se/livesport på matchdagen.

För att bli kund på VLT – se här.

SUPERFAKTA/Rönnbys alla matcher i årets superliga – som du ser på vlt.se

27/9 Täby (h)

3/10 Jönköping (b)

9/10 Karlstad (h)

11/10 Nacka (b)

17/10 Thorengruppen (h)

25/10 Pixbo (b)

1/11 Lund (h)

7/11 Falun (b)

21/11 Sirius (h)

27/11 Endre (b)

29/11 Warberg (h)

6/12 Malmö (b)

19/12 KAIS Mora (h)

6/1 Täby (b)

9/1 Jönköping (h)

15/1 Karlstad (b)

17/1 Nacka (h)

24/1 Thorengruppen (b)

30/1 Pixbo (h)

13/2 Lund (b)

20/2 Falun (h)

26/2 Sirius (b)

5/3 Endre (h)

7/3 Warberg (b)

13/3 Malmö (h)

20/3 KAIS Mora (b)