Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hem och skola: Fokusera på skolfrågor i valet!

Riksförbund Hem och skola vill peka på att det är av vikt att skolfrågor lyfts fram i de olika partierna inför valet och efter valet.

Skolpolitiken är en viktig del i vårt land. Kvaliteten i skolan behöver bli ett faktum. Riksförbundet har många projekt som är en tillgång för skolan och främjar skolutveckling.

Vi behöver en skola som får kosta pengar annars är det risk att det blir dyrt i framtiden. Pengarna som tilldelas skolan bör öronmärkas. Det ska främja elever som är i behov av särskilt stöd så att de får tillgång till specialpedagoger, kuratorer och hjälpmedel. Skolklasserna behöver bli mindre, fler lärare och personal anställas. Alla ska ha tillgång till bra läromedel och till det behövs pengar.

Vi accepterar inte att barn blir mobbade i skolan på grund av personalbrist och alla barn har samma rätt till att bli sedda i skolan.

Så satsa på skolan och se till att den håller kvalitet. Det är barnens tid nu och skolan är värd att vara i fokus även i valet.

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel