Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hjärnskakningen stoppar Elsa Pettersson

När VästeråsIrsta i morgon kväll möter Skövde borta i damernas elitseriehandboll kan VI tvingas spela utan flera av sina nyckelspelare.

Helt klart är att spelfördelaren Elsa Pettersson missar kvällens match på grund av en hjärnskakning hon ådrog sig i träningsmatchen mot Skuru förra veckan.

– Hon fick en armbåge på näsan och har mått illa sedan dess så det tog riktigt illa, säger VI-tränaren Ramón Laurén.

Dessutom har lagkaptenen Annica Bernesund-Johnsson stukat foten och har inte kunnat träna fullt samtidigt som både målvakten Martina Thörn och kantspelaren Emma Danielsson dras med förkylningar.

– Det är bara att hoppas att så många av dem kan vara med, men samtidigt tror jag att det ser likadant ut i de flesta lagen just nu med förkylningar och sådant, säger Laurén och passar på att varna för kvällens motståndare.

– De har en riktigt bra förstasexa som känns riktigt farliga och sedan har de en massa nya spelare som blir allt bättre. Så det kommer bli tufft.