Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hultsfred ställer in

Det skulle ha blivit 25-årsjubileum. Istället blir årets Hultsfredsfestival inställd.

Annons

Med en vecka kvar till själva festivaldagarna meddelade arrangörerna på tisdagen att festivalen inte kan genomföras. Anledningen är att det helt enkelt sålts för få biljetter, endast 5 000 stycken.

Arrangörerna säger att de är stolta över att gång på gång ha genomfört något omöjligt, men att denna gång blev det "omöjliga verkligen omöjligt".

Hultsfredsfestivalen AB, som arrangerar festivalen, kommer att begäras i konkurs. För alla de som köpt biljetter väntar nu en tids ovisshet. Arrangörerna meddelar på sin hemsida att det normala är att återlösa biljetter till en festival som ställts in, men att ingenting kan göras förrän en konkursförvaltare satt sig in i ärendet.

Bland de artister som skulle spelat, men som nu alltså inte kommer till Småland i nästa vecka märks banden Scissor Sisters, Kent, the Hives, Bob Hund och Hoffmaestro Chraa.