Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hur är det på den här skolan?

Annons
Gabriel Andersson, 16 år, Estetiska:– Jag älskar friheten, vill jag jobba med matte så gör jag det, annars spar jag det, men idrotten är jobbig eftersom den är på olika platser. Jag tyckte skolan lät bra och gillade linjen.

Joanna Nyroos, 17 år , Inredning och Design:– Maten är underbar, att få välja mellan restauranger är grymt. Jag gillar att vi jobbar med projekt. Jag började här för att jag ville gå en liten skola, den är väldigt mysig.
Ludvig Lindström, 17 år, Inredning och Design:– Den är lagom stor och det är fin gemenskap, lärarna är väldigt bra, sämst är att den inte ligger i Enköping. Jag valde DCC för att det inte finns i Enköping, detta var det närmsta.
Tim Litén, 16 år, Bygg:– Vi har väldigt bra lärare, och inget är så dåligt att det är värt att påpeka. Jag valde DCC för att jag blev tipsad av en kompis, sen läste jag på lite och tyckte det lät bra.
Madelen Berg, 17 år , Inredning och Design:– Jag gillar att vi får så mycket eget ansvar, det är skönt att få bestämma själv och det finns inget dåligt. Jag valde DCC för att jag ville ha nära till skolan.

Mer läsning

Annons