Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

I ett stagnerande parti föds inga nya idéer

Olle Thorell och Britt-Inger Fröberg skriver att S vågar satsa på framtiden (VLT den 4 maj). Men faktum är att Socialdemokraterna i Surahammar totalt lägger cirka 90 miljoner kronor på projektet där idrottshall och konstgräsplan ingår trots att kommunen redan har en skuld på 300 miljoner.

Annons

Om vi lägger till skulderna i de kommunala bolagen får vi minst det dubbla. Socialdemokraterna skuldsätter kommunen ännu mer. Hur gör det Surahammar till en attraktiv inflyttningskommun?

Socialdemokraternas förre partiledare skrev ”Den som är satt i skuld är icke fri” Det borde Socialdemokarterna i Surahammar tänka på!

Socialdemokraterna i Surahammar kan svänga sig hur de vill, faktum kvarstår att i ett stagnerande parti föds inga nya idéer. Den som har en vision om ett expansivt Surahammar där idéer och tankar frodas gör klokast i att rösta därefter i höst.

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel