Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

I ett stagnerande parti föds inga nya idéer

Olle Thorell och Britt-Inger Fröberg skriver att S vågar satsa på framtiden (VLT den 4 maj). Men faktum är att Socialdemokraterna i Surahammar totalt lägger cirka 90 miljoner kronor på projektet där idrottshall och konstgräsplan ingår trots att kommunen redan har en skuld på 300 miljoner.

Annons

Om vi lägger till skulderna i de kommunala bolagen får vi minst det dubbla. Socialdemokraterna skuldsätter kommunen ännu mer. Hur gör det Surahammar till en attraktiv inflyttningskommun?

Socialdemokraternas förre partiledare skrev ”Den som är satt i skuld är icke fri” Det borde Socialdemokarterna i Surahammar tänka på!

Socialdemokraterna i Surahammar kan svänga sig hur de vill, faktum kvarstår att i ett stagnerande parti föds inga nya idéer. Den som har en vision om ett expansivt Surahammar där idéer och tankar frodas gör klokast i att rösta därefter i höst.

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel