Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Idrottslyftet – ett lyft för idrotten

I sju år har två regeringar satsat på att utveckla idrottens barn- och ungdomsverksamhet. Först genom Handslaget och sedan i Idrottslyftet. Satsningarna har genomförts i tre av fyra barn- och ungdomsföreningar och i princip alla kommuner.

Syftet med stödet har varit att öppna dörrarna för fler och att utveckla idrotten så att barn och unga fortsätter idrotta, längre. Föreningarna har kunnat utveckla nya verksamheter, rekrytera och utbilda nya ledare och medlemmar som annars kanske inte hade kommit till idrotten. De resurser som satsningarna har gett har varit viktiga för svensk idrott!

Utvecklingsarbete är en ständigt pågående process och därför är det viktigt för idrotten att stödet fortsätter. Vill vi ha ett aktivt föreningsliv behövs utveckling. En utveckling som är möjlig med fortsatt stöd.

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel