Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: 700 kronor kostade mitt slitage

Jag läste i dag snacket Jesper Brandberg (L) hade i ämnet att Mimer börjat tagit betalt för vissa arbetsuppgifter som förut varit gratis. Han säger att slitagegrejer inte ska kosta något för hyresgästerna.

Jag har bott i min hyresrätt i över tio år och toaringen har hållit till för cirka ett år sedan. Då sprack ett av fästena i plasten som man viker upp ryggstödet med. Jag trodde naturligtvis att detta ingick i ämnet slitagedelar, då detta är plastgrejer och plast är väl knappast oändligt. Jag ringde felanmälan och tjejen där sa att detta är slitagegrejer och inget jag skulle behöva betala för. Va bra tänkte jag.

En av kvartersvärldarna ringde upp mig och jag frågade om han kunde komma och byta till en ny. Det skulle gå bra sa han men det kostar 700 kronor som vi lägger på hyran fick jag som svar. Jag blev som en fågelholk i luren, blev så chockad att jag inte tog mig gör och fråga hur det var med slitagedelar. Det blev så att jag var tvungen att acceptera vad han sa, jo så 700 kronor kostade det slitaget, Jesper Brandberg, extra på hyran månaden efter.

Väldigt mycket pengar för en ensamboende som redan betalar en förmögenhet varje månad i hyra och som kämpar på knappa marginaler.

Synar på en sprucken flush

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare