Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Angående Västerås flygplats varande eller ej

Då meningarna verkligen skiljer sej åt bland de styrande i kommunen, då det gäller flygplatsens varande eller inte, så vore det väl mest "rättvist" att Västerås skattebetalare får säga sitt  i denna så viktiga fråga, och då genom en folkomröstning. Detta skulle ju innebära att både unga, medelålders och äldre röstberättigade skulle få möjlighet att säga sitt i denna så viktiga fråga och därigenom  även få fram ett resultat  från ett bredare åldersspann.

För jag tror att kommunens yngre innevånare kan ha en helt annan syn på flygplatsens varande eller inte, än en del äldre medelålders politiker som inom snar framtid även  närmar sej  pensionsåldern. Den yngre generationens innevånare,  som  har  livet framför sej, och som ser framtiden an och ett expanderande Västerås ser säkert helt annorlunda på denna,  för Västerås framtid, så viktiga  fråga.

S.A Johansson

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare