Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Aningslös envetenhet med nedläggning av flygplatsen

Det har helt klart gått prestigetänkande i politikernas strävan i att under alla omständigheter driva nedläggningen av flygplatsen till ett slutförande. Man är rädd att förlora ansiktet ifall man nu backar ur det hela och i stället ser till förnuft och sans. Konsekvenserna av en nedläggning struntar man blankt i, dem får någon annan ta ansvaret för.

Dock borde man inse att alla - inklusive de själva - skulle komma förlora på en nedläggning. Det har många sakkunniga pekat ut i olika insändare och debattartiklar.

Kan inte någon med de rätta och nödvändiga resurserna skapa en facebookgrupp i protest mot detta hutlösa sätt att driva politik in absurdum. Det gick ju att engagera en uppslutning mot det bisarra taket på ett nytt resecentrum, som skulle sätta, säkert inte så mycket staden Västerås på kartan, utan förvisso herr Teljebäck himself, som väl tycker att han behöver en katedral av kolossalformat till sin åminnelse.

Jag tror att det är många västeråsare som skulle visa sin stöttning för en bibehållen flygplats.

Kallesson

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare