Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Är staden full av idioter?

I Sverige har vi lagar och regler. I förra veckan såg jag att det fanns människor som struntar i det helt öppet. En demonstration på Sergels torg mot polisvåld i USA bröt mot lagen då det var mer än 50 deltagare. Stockholmare sägs vara smartare än andra. Det är de då rakt inte. Vi har fortfarande en begränsning på 50 deltagare i evenemang.

Även i Västerås verkar folk strunta i riskgrupper och sjukvården då folk samlas vid Löga strand och på andra platser. Är staden full av idioter? Respektera de lagar och regler som finns. Är ni riskgrupp eller äldre så stanna hemma. Är ni sjuka i covid-19 ska ni isolera er enligt smittskyddslagen.

Staden ska vara tom. Det ska inte vara någon ute alls som inte motionerar eller på väg till jobb eller att handla det nödvändigaste oavsett om det är sol eller inte. Ge tusan i att handla på Erikslund och andra köpcentrum. Håll er hemma och isolerade.

Land byggs med lag

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare