Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Även assistenter är hjältar

Sjukvården och personalen på servicehus/äldreboende är hjältar, men några glöms bort Det finns många till som bidrar att vår nästa kan ha ett bra liv Man glömmer bort de som har assistans, gruppboende, anhörig vårdare, boendestödjare m m då man talar om hjältar, De som hjälper till att funktionshindrade kan bo i sitt hem. Dessa ger sin nästa ett acceptabelt liv.

Min fru har haft assistans i 6,5 år just nu är det 6 assistenter som gör hennes liv bra. Fantastiska glada människor som hjälper henne att göra det hon vill göra, men behöver hjälp att utföra det. Vi har använt handhygienen hela tiden, handskar. Vi har trappat upp nu med pappershanddukar och ytdesinfektion för att inte smitta varandra inte bara i Convid-19 tider.  Vi träffar många i denna situation mycket glada och kärleksfulla assistenter.

Dessa assistenter, personal på gruppboende anhöriga mm gör ett fantastiskt jobb och är även hjältar.

Bosse

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare