Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Bra förebild för våra barn?

Förra veckan när jag som vanligt  var ute med mina små barnbarn passerade jag förbi Vetterstorpsskolan både på förmiddag och eftermiddag. Det verkade vara rast  båda gångerna eftersom det var två kvinnor ( samma kvinnor båda gångerna) som stod ute och pratade den ena med kaffekopp och cigarett i handen. På förmiddagen nedanför trappan till den nya byggnaden på eftermiddagen mellan byggnaderna.

Döm om min förvåning när den med cigarett och kaffekopp slängde fimpen på marken och sparkade till den. Nu tar hon väl upp den tänkte jag. Men icke! Detta upprepades även på eftermiddagen . Då utan kaffekopp! Ingen av kvinnorna tycktes anse att man inte skall skräpa ner i naturen!

Den dagen min dotter skall välja förskola/skola  hoppas jag hon tänker på att välja skola där lärarna är ett bra föredöme för barnen. Varför skall vi tjata på barnen att inte skräpa ner i naturen när vi vuxna inte tar mer ansvar än så här.

John och Jakobs Mormor

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare