Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Bra organiserad vaccination i Västmanland

Kommentar på inlägget "Sämstmanland", VLT den 8 april.

Det är bara 75+ som får en inbokad tid hemskickad. Alla under 75 får boka själva via 1177.se/västmanland eller på telefon 021-481 87 00, öppet vardagar 9-17.

Söndagen den 28 mars, när vi fick reda på att 70+ fick boka tid för vaccinering gick vi in på 1177.se och sökte av de olika vaccinationsplatserna i Västmanland och fick tid på långfredagen i Köping på Forum teatern klockan 11.40. Det var mycket välordnat och gick smidigt. Det fanns fyra vaccinationsbås och det var bara sex personer i kö före oss så man fick vänta inne. Vi var på plats fem minuter innan vår tid och tio minuter senare var vi klara. En heder åt en så bra organiserad vaccination.

Och vi i Västmanland ska inte klaga på organiseringen av vaccinering. Här kan man boka både via 1177.se/västmanland och telefon samt skriva upp sig på reservlista. Jämför bara med kaoset i Stockholm och där man bara kan boka via appen Alltid Öppet med bank-id.

Respekterar alla sin tid, alltså vara på plats bara cirka fem minuter före erhållen tid, så ska det nog fungera bra på alla ställen.

Fått första dosen

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare