Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Då måste man sätta ner foten

Replik på Michael Elinders insändare den 10 oktober 2020 ”Inget hopp om fungerande påsar”.

Tack Michael för stödet och tack för att du uppmärksammade att min nuvarande påshållare ursprungligen kom från Vafab. I samband med den första sänkningen hade jag ett möte med Vafab där man förklarade – vill jag minnas – att man hade behovet att minska påsinnehållet för att efterföljande processer skulle fungera optimalt. Hade jag kommit ihåg att även påshållaren kom från Vafab – hade jag nog varit besvärligare.

Men jag hade mina misstankar om vad som kommer att ske, och har därför sparat minst en ”referenspåse” kvar av varje variant sedan dess.

Men som jag skriver i min insändare ”Dags för en reklamation” den 13 september – uppfyller de senaste påsarna inte ens leverantörens egna specifikationer – och då måste man sätta ner foten.

Levererar man en pall med påsar, som man märker med en etikett som tydligt anger måtten på påsarna som ligger på pallen – och påsarna inte uppfyller ens det – då har man missat något, kan vi säga. Självmål brukar det kallas i sportsammanhang.

boggy

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare