Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Dags att lägga ner Mimer också

Jag tycker som många att verksamheter skall kunna bära sin egen vikt och om Västerås flygplats inte kan bära sin vikt så bör samma sak gälla för Mimer att dem skall sluta ta av skattepengarna för att uppföra sina byggnader och använda sina egna pengar för att finansiera projekten.

Men är det för bekvämt för Jesper Brandberg nu när han själv sitter i Mimers bolag? Varför finns fortfarande skandalkontoret i ägo där? Där man i princip utpressat sina hyresgäster på kontrakten med fulspel, där Jesper inte som person men Jesper som politiker legat bakom dessa delar.

Skulle inte detta kontor omedelbart säljas som Brandberg hävdade?

Varför betalar skattebetalarna dessa enorma pengar till Actionbadet? Varför skall också västeråsarna bekosta den löjliga konstruktionen av resecentrum med dess trams, gör bara om befintligt byggnad till lite bättre planlösning och spara våra pengar, sluta med tramset "Det är en bra affär långsikt", nej det är inte en bra affär långsikt då tåg med största sannolikhet, om man kan något om framtidens transportmedel kommer försvinna.

Varför skall VL-bussar bekostas av skattebetalarna så mycket som det gör hela smartkoll har blivit en stor flopp som man vägrar erkänna.

Men så är det i Brandbergs lilla värld där flygplatsen är en prestigefråga och lika som Anders Teljebäck har prestige om stationen så struntar man i folket. Teljebäck, avgå.

Trött på de "folkvalda" slöseriet

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare