Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Dags att skaffa nya rubriksättare

Nu är det dags för VLT att skaffa nya rubriksättare. Lundberg svarar ju inte på en enda fråga i insändaren "Lundberg svarar om Stenkumlaskolan: Beslut ska grundas på fakta", VLT 6 maj.

Frågan var: var är bevisen som Lundberg påstår finns? Varför lämnar inte kontaktcenter ut dessa påstådda bevis? Varför har vare sig Skolverket eller Skolinspektionen några anmärkningar mot Stenkumlaskolan i sina arkiv? Både Skolverket och Skolinspektionen har ju gott om anmärkningar på olämpliga skollokaler i Västerås.

Till Lundberg apropå dimridåer: Det är ju politikerna och tjänstemännen i Stadshuset som inte klarar att se framåt. Att bygga 260 nya lägenheter skapar en framtid med ännu större brist på grundskoleplatser, ännu mer slitage på vägar, gång- och cykelbanor som inte sett underhåll på 30 år, att Råbyskogen blir 20 procent mindre än Boverkets riktlinjer för stadsdelsskogar, att parkeringssituationen förvärras (det är något tjänstemännen erkänt att de strävar efter, för att kunna ta ut p-böter), att den biologiska mångfalden förstörs i över 10 procent av Råbyskogen, att mängder av boende blir utan skyddsrumsplatser, att naturresurser förbrukas, att utsläpp ökar med mera.

Vad får vi för skattepengarna?

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare