Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Dags att vakna Yngve – lyssna på individerna

Kommentar på inlägget "Öster Mälarstrand – en populär stadsdel", VLT den 25 juli.

Dags att börja engagera dig nu Yngve Wernersson? Jag vet att du inte svarade på en enda "Kan du lova?"-fråga vid senaste valet. Jag vet även att du inte svarar på e-postfrågor. Jag vet även att du inte engagerat dig för att lyssna på några individer/grupper som protesterat på byggnadsnämndens allmänna frågestund.

Ditt engagemang på byggnadsnämndens allmänna frågestund är så lågt att allmänheten som deltagit på frågestunderna knappt skulle känna igen dig om du signerade med namn och foto.

Det har dock framkommit att du inte uppskattar utsikt varken över sjö eller skog. Men på Öster Mälarstrand säljs varje utsikt flera gånger, när husen byggs allt närmare Mälaren. Tydligen har du Yngve missat alla missnöjda på Öster Mälarstrand. Men det är ju inte förvånande eftersom du även missat missnöjet i Barkarö, Dingtuna, Gäddeholm, Hammarby, Norra Haga, Pettersberg, Råby, Vallby med flera.

Vad får vi för skattepengarna???

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare