Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Dags för västeråsarna att ta ett steg tillbaka

Man blir lika förvånad varje gång man ser att någon vill bygga något någonstans i stan. Det ska klagas på varje ställe där det skall byggas, det är tragikomiskt.

Lär er detta politiker ni kan inte bygga i samråd med västeråsarna för ingen västeråsare vill att det byggs någonstans där det är nära deras hem.

Det ser man på alla insändare och ursäkter från folk till varför det inte skall byggas i just deras närområde.

Ni vill inte heller att det byggs i stan för det är ju en skandal om ett gammalt sunkigt område som Kopparlunden bebyggs trots att det bara står och ruttnar och förfaller.

Ni vill inte att det byggs i stan varken mer eller högt och inte i hamnen heller.

Ni vill inte att det byggs i skogsnära områden för det är skog där.

Så vart i hela friden skall det bebyggas, i himmelen eller?

Nej, skärpning för tusan gnällande västeråsare. Ingen vill att det byggs nytt nära dom men kom inte med massa konstiga och orationella ursäkter när undersökningar gjorts och det visat att de inte påverkar ert boende i närheten och till Sverker att folk som inte ens bor i närheten av ert boende kommer och gnäller på boplaner som inte har med dom att göra är oväsentligt, nu har du lärt dig något nytt.

Då det inte påverkar dem, så det var slöseri med tid från dem från Brottberga att komma på ett sådant möte.

Bygg gärna men inte i min bakgård som vanligt!

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare