Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Dåligt skött av styrelsen i Romfartuna GIF

Annons

F 10 och P 10 i Romfartuna GIF blev uttagna att deltaga och gå in med fotbollslandslaget på Friends Arena vid EM-kvalet nyligen. Detta föranledde styrelsen i Romfartuna att lägga sig i detta genom att lotta vilka barn som skulle få deltaga.

Styrelsen fick således många barn att bli besvikna eftersom de ej fick deltaga trots många matcher och träningar i föreningen. Bedrövligt, illa skött och utan insyn.

Det har också skett tidigare vid något tillfälle där styrelsen har fattat beslut utan att prata, rådfråga eller komma överens med ledare i respektive lag.

Hur lottningen gick till har heller inte framkommit eller vem eller vilka som deltog i lottningen. I vilket fall inga ledare, tränare eller föräldrar för lagen.

Om man fortsättningsvis behandlar barn och sina medlemmar i klubben på detta vis som ovan kommer klubben att få dåligt rykte. Barnen och föräldrarna söker sig kanske till andra klubbar.

Åke

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare