Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Daniel Nordström vinklar som han vill

Först vill jag säga att det är fruktansvärt med nedskjutningen av det Ukrainska flygplanet där alla omkom. Herr Nordström har hittat ett citat från Kent Ekeroth där Nordström vinklar friskt om innehållet så det passar hans agenda. Jag har läst förklaringen från Ekeroth, han ville bara synliggöra hur media vinklar innehållet, han menade att en tidning skrev att de två "afghanerna" var smålänningar, vilket var fel.

Jag undrar varför inte Nordström ställer en följdfråga, om hur det kan komma sig att dessa killar fanns med på ett plan från Iran, det land som de påstod sig flytt ifrån för att inte förföljas eller dödas.

Herr Nordström har ju tidigare visat att han inte gillar forum där olika åsikter (fel åsikter) publicerats, i VLT kallade Nordström det offentliga forumet som tidigare fanns på VLT för en pissränna.

Michael Andersson

Svar direkt!

Ursprung diskuteras. Inte tragedin i sig.

Det är exakt den här typen av kommentarer min krönika i fredags handlar om.

För övrigt är jag alltid för en öppen debatt där olika åsikter i god ton bryts mot varandra. Tyvärr var inte fallet så i VLT:s tidigare kommentarsfält.

Daniel Nordström

chefredaktör och ansvarig utgivare 

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare