Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Det är väl skönt, att ta det lite lugnt ...

Det borde vara omöjligt att skriva detta utan svordomar, men det är lugnt, jag gjorde just slut på Universums alla fulord. Om ni håller på med renovering hemma, kanske bryter upp ett gammalt golv, river en vägg eller bara flyttar en möbel som stått länge - bli inte förvånade om ni hittar glassplitter eller mjölkfläckar därunder eller bakom.

Jag hade ett halvfullt glas i kylen och råkade nyss riva ut det. Fick städa glas och mjölk från ställen som inte ens de som byggde huset visste fanns. Så för de rester ni sannolikt hittar hemma hos er, i sommarstugan, lägenheten i Malaga, i Fort Knox eller under pyramiderna i Giza - förlåt mig, det är mitt fel!

Mängden mjölk i skåran på frysdörrens överkant var större än mängden mjölk som fanns i glaset. Borde också vara omöjligt. Eller hur? Men mjölk förökar sig uppenbarligen när den blir luftburen. Säkert en spännande insikt på en fysiklektion i sjuan, men inte för mig i detta. Behöver jag ens nämna att golvmoppen gick sönder också.

Skönt att skriva av sig och dela med sig - värsta anger management-terapin ju. När pulsen gick ner under 100 igen kunde jag kolla med kidsen hur svårt de hade att inte gapskratta, medan de så vänligt erbjöd sin hjälp att städa upp. Jag var inte direkt värd den kalla ölen efteråt, men den var god och det var skönt att andas lugnt igen. Tack och hej!

Johan Larsson

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare