Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Det här är min och mångas vardag

Det här året kommer att bli allt annat än sig likt. Att gå på ett krisschema till september ut. Att inte ens veta när man får semester och bara bli tilldelad något, kanske inte ens sammanhängande. Vart försvann våra privatliv?

Region Västmanland står bakom dessa förmåner till oss kollegor: Region Västmanland är en arbetsplats där du ska trivas och utvecklas. En viktig del i att känna trygghet och arbetsglädje är att känna sig omhändertagen och stimulerad, både på och utanför jobbet. Dessa är ord som dom inte kan leva upp till. Man ser i kollegornas ögon hur det träter. Jag ser i mina ögon det jag ser i mina kollegors. Hur ska vi orka det här? Det är något alla verkligen undrar över.

Full utstyrsel när svetten bara rinner och trycket bara ökar för varje timme, både i huvudet och snoken. Det stora ansvaret vi måste ta som blir en fruktansvärd belastning. Hur ska sommaren bli? Törsten som smyger sig på – men, nej, just ja, jag kan inte dricka förrän min rast. Just nu känns allt både psykiskt och fysiskt påtagande.

Att jobba under dem förutsättningarna och framförallt på IVA, det är och kommer förmodligen vara det tuffaste vi alla någonsin har gjort. Tillsammans med personal från höger och vänster kämpar vi tillsammans. Det här skulle vara mitt år, det blir inte så. Min energi är redan slut likt så många andras. Varför är vi inte värda mer?

LH

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare