Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: E-handla på Ica

Läste insändaren Svårt handla online på Ica, VLT 4 maj, om svårigheter att handla online på Ica Maxi Erikslund.

I någon mån är jag beredd att instämma.

Jag upplevde något liknande vid mitt första inköp för några veckor sedan, men i motsats till skribenten möttes jag av mycket tillmötesgående personal, som både noterade mitt problem och inom kort ringde upp mig och hade en lösning att erbjuda. En eloge till personalen.

Som så ofta när det gäller nya rutiner har i varje fall jag lite bråttom och läser inte till punkt hur man ska gå tillväga. Dessutom ska man ju gå längst ner på "sidan" och slutföra påbörjad inhandling och det skiljer sig från olika plattformar hur lätt och snabbt man hittar det, på telefon lite svårt att överblicka, på iPad lättare och kanske ännu mer överskådligt på en dataskärm?

Nu är i varje fall jag mer van vid detta sätt att online-handla och ska strax låta Ica-personalen ställa in mina kassar i bakluckan på bilen för fjärde veckan i följd. Så mycket smidigare kan det inte bli.

Margareta Ohlson

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare