Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Elisabeth Unells luftiga flygfaktura

Ja, man undrar hur "sann moderat" Elisabeth Unell egentligen är. Det är ju så att en "sann moderat" vill lägga ner bolag som inte är vinstdrivande. Man lägger ner vid minsta lilla förlust, även om vinsten är för liten. Ingen hänsyn tas för folk som förlorar jobb och trygghet.

Bidrag skall man inte heller leva på, "man ska vara sin egen lyckas smed". Bidrag som accepteras gäller endast till de som har råd att betala för "hushållsnära tjänster" eller när vinsten för ett bolag blir för liten.

Nej, Elisabeth Unell, tyvärr är du inte trovärdig med dina argument för att äska bidrag till förlustbolaget Flygplatsen. När man läser dina argument så känner man sig som barnet i sagan "Kejsarens nya kläder". Och miljöfrågan ägnar du inte ett ord om. Men, att hitta en miljövänlig moderat är ju, som bekant, lika svårt som att hitta en nål i en höstack.

Och till sist, varför inte låta de som ivrar för flygets framtid också stå för dess kostnader, skattepengar ska användas på ett mycket bättre sätt.

Ha en fin, bullerfri sommar

Pirjo Jacobson

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare