Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Ett Surahammar i fritt (för)fall

Förr i tiden, när något i samhället gick sönder eller förstördes, var man snabbt på plats och reparerade. Idag händer ingenting. Lyktstolpar körs på och förblir sneda. Vid Ridhuset körde en bilist ner två trafikdelare för flera veckor sedan. Inga nya har kommit på plats när detta skrivs (14/10-2019).

På Knuthagsgatan stod en bil i två veckor mitt i vägbanan med avspärrningsband från polisen. Många boende i området undrade varför polisen inte satt ut varningstriangel i vägens körriktning. Som privatperson är det olagligt att inte sätta ut sin varningstriangel vid stopp på vägbanan. Någon tröttnade snart på bilen och rullade ner den i intilliggande kraftledningsgatan. Hur länge ska den stå där kan man undra.

I centrum står pelare på sned vid uttagningsautomaten och gators underhåll är under all kritik. Suras ansvariga politiker bör reagera snabbt och inte som nu, ge fel signaler till ungdomar att samhället mer eller mindre är i fritt (för)fall. Om inte det som förstörs lagas, förstörs ännu mera. Ett kommunalråd, som tar sitt yttersta ansvar för en kommun, bör kraftfullt reagera mot det som förstörs, och agera därefter. Skyll inte på någon annan, det lönar sig sällan.

Pensionär och skattebetalare

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare