Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Fantastisk personal på Postnord

Annons

Det klagas mycket på Postnord men i Hallstahammar jobbar det personal som ska höjas till skyarna. Det handlar om ett ej spårbart brev på vift som skickades till mig från ett företag. Brevet hade inte blivit registrerat men jag hade en avi eftersom det var för stort att dela ut. Efter en del ringande fick jag uppgifter om hur brevet såg ut. Postnords personal sprang till Ica två gånger för att hitta brevet. Till sist hittades det och någon stackars individ hade missat att registrera brevet.

Så ett jättestort tack för att ni offrade så mycket tid för ett brev. Era chefer borde göra lönepåslag till er. Till dig som missade registreringen så se det som en erfarenhet. Alla gör fel.

Men historien hade så mycket mer att bjuda på. Jag hittade först fel telefonnummer till företaget och pratade med någon som inte jobbat där på fem år. Det var nog den roligaste felringning jag upplevt och samtalet varade i 15 minuter. Första gången någon inte blivit sur. Numera står rätt nummer på Eniros sidor.

Tänk vad mycket slit för ett brev

Brevjägaren

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare