Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Fick ingen bonuscheck – blev vräkt

Annons

I dag var jag och handlade på min lokala välgörenhetsorganisationsbutik Ica Skrapan och planerade mitt inköp till två decimaler där jag tillgodoräknat min bonuscheck om 25 kronor.

Till min förskräckelse så fick jag information i kassan om att min bonuscheck, som jag så nitiskt räknat med i min utgiftskalkyl, inte fanns, på grund av Icas nya bonussystem, som gjort att min bonus nollställts och jag berövats på min bonus.

Vemodigt gick jag med på att överskrida min inköpsbudget med 24 kronor och 96 öre för att slippa välja bort en av mina tomatsoppor som jag tycker så mycket om, för att sedan promenera hem till min etagelägenhet på Lillåudden (våning 19 med sjöutsikt).

Väl hemma satte jag mig vid mitt 4 kvm mahognyskrivbord i mitt hemmakontor och började räkna på utfallet av detta oförutsagda budgetövertramp och fann då att jag inte längre hade pengar till att betala hyran. Strax därefter ringde hyresvärden och informerade om att jag inte längre kunde bo kvar i min älskade lägenhet.

Jag bor nu på gatan och skriver denna insändare från Stadsbiblioteket tillsammans med min sphynx Staffan som nu måste nöja sig med Agrias Guldförsäkring (ner från Platina) med tårar rullandes ner för mina kinder.

Ica, se vilka konsekvenser ni leker med när ni drastiskt ändrar era system utan att noga tänka igenom alla kunders olika förutsättningar.

Skärp er

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare