Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Finns det inget glädjande och positivt att förmedla?

Annons

Till den som har för avsikt att lämna synpunkter på journalisters artiklar i VLT göres sig icke besvär.

En chefredaktör tar alltid sina underställda i försvar, oavsett hur fel det kan vara.

Sist nu så var det bedömningen "bäst och sämst" under Musikhjälpen. Tidigare var det kritiken av Ledarsidan, inget verkar vara till läsarnas rätt att tycka om hur man upplever artiklar av olika slag. Chefredaktör och journalist har alltid rätt, och så har det alltid varit.

Om det nu är så att Musikhjälpen lyst med ett positivt budskap, skapat en sammanhållning bland besökare, fått västeråsarna att njuta av Musikhjälpens närvaro, räcker då inte detta? Nej då ska man i sedvanlig ordning plocka fram det som varit dåligt med arrangemanget, märker ni inte själva hur tråkigt det måste vara att jämt skriva om allt negativt som förekommer, finns det inget glädjande och positivt att förmedla?

Jag läser VLT dagligen på paddan, men måste erkänna att man inte blir speciellt uppåt när man gått igenom allt som verkar vara uselt, alla klagande insändare på alla och allt som förekommer.

Finns väl bara ett ord om hur man upplever läsandet – usch.

Stig Nordin

Svar direkt!

Jag lever naturligtvis inte i villfarelsen att jag alltid har rätt. Det har jag självklart inte.

Givetvis är det upp till våra läsare att bedöma vårt innehåll.

Det är emellertid jag som är ansvarig för innehållet. Därför bör eventuell kritik riktas mot mig och inte mot enskilda medarbetare.

Jag är stolt över våra medarbetare.

Daniel Nordström

chefredaktör och ansvarig utgivare VLT 

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare