Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Finns handlingarna kvar för Stenkumlaskolan?

Till Anna Lundberg: Hur lång är väntetiden att få ut handlingar för Stenkumlaskolan? Jag har redan begärt ut handlingar men inte fått några. Och det är fler personer som också väntar på dessa handlingar. Antingen är väntetiden oerhört lång för att få ut dessa handlingar eller så finns inte dessa handlingar. Och eftersom du inte heller klarar av att presentera dessa handlingar så kan slutsatsen bara vara att handlingarna inte finns kvar.

Skolor och skolplatser är inte samma sak. Det finns mängder av skolbarn på Bäckby, Hammarby och Råby som inte får plats på skolor nära hemmet och som föräldrarna därför skjutsar till skolor i andra delar av staden. Jo tack, vi vet att du litar blint på fastighetsförvaltningen, samma förvaltning som inte åtgärdade St Gertrud förrän Skolinspektionen hotade att stänga skolan.

Skolinspektionen har för övrigt inga anmärkningar mot Stenkumlaskolan i sina arkiv. Skolverket har inte heller några anmärkningar mot Stenkumlaskolan i sina arkiv. Hur förklarar du det?

Angående renovering av skolor så litar jag mer på SISAB än på fastighetsförvaltningen.

Vad får vi för skattepengarna???

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare