Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Folkomrösta om flygplatsen

Vad håller Ni på med? Den interna striden om makten i Stadshuset - mandat hit och dit - hjälp mej, så hjälper jag dej tillbaka - så sitter vi säkert i ledningen, och så vidare. Att ni inte vågar erkänna att ni missat göra en undersökningen av behovet för flygplatsen och inte heller undersökt om stöd till densamma från såväl angränsande kommuner, landsting, staten, EU med flera, visar precis vad som ligger er själva närmast hjärtat - makt.

Så för oss alla som inte sitter på dessa poster i Stadshuset och som vi kommuninnevånare försörjer - ta en bit från det sura äpplet, svälj förtreten över det här misstaget ni gjort, så kanske ni sitter kvar som ledare vid nästa val.

Det minsta vi innevånare i kommunen, och närliggande sådana, kan önska oss är en folkomröstning om såväl flygplats som resecentrum, det är ju vi och näringslivet som ska nyttja dessa platser och borde få vara med och fatta beslut kring dessa angelägenheter.

Tänk om - gör rätt, ett ordstäv i nutid som bör gälla även kommunledningen

Monica Johansson

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare