Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Förbjudet skriva om motorsport?

Jag är motorintresserad sedan barnsben och ser inte att det skrivs eller bevakas några motorevenemang alls i VLT. Jag har som tur var jobbat i Enköping och kunnat läsa om deras lokala förmågor och övriga nationella utövare i Enköpings Posten.

Nu är det så att jag går i pension vid 67 års ålder i slutet av april. Yrkeslivet tar slut men med det så tar också reportage och resultat om motorsport tydligen också slut. Har ni ingen motorintresserad journalist som kan skriva och bevaka motorsport? Jag vill också ha något att läsa om i del 2!

Snart pensionerad Tillbergabo

Svar direkt!

Med passion för motorsport förstår jag att du upplever att det "aldrig" skrivs om motorsport i VLT. Det är sant att VLT-sporten skriver fler artiklar om lagsporter än om motorsport, men det kommer dock reportage även om motorsport framöver.

Motocrossreportage kan jag utlova på stående fot och förhoppningen är också stor att VLT, precis som de senaste åren, kan tv-sända folkracecupen – som VLT-kunder kan se via vlt.se.

Pasi Hiirikoski

tf sportchef, VLT

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare