Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Försenat brev

Ett brev skickades den 5 maj från postnords brevlåda  i Hallstahammar och skulle till en annan adress på samma ort. Brevet är poststämplat i Hallsberg den 5 maj och förväntades vara framme hos mottagaren SENAST den 8 maj men kom i dag den 11 maj. Det var fullt porto på och borde enligt Postnords tabell ta 1-2 dagar, alltså borde det ha varit framme 6 eller 7 maj. Nu kom denna födelsedagshälsning för sent. Det tog 6 dagar. Varför?

Man vill ha det man betalar för, när man sätter på fullt porto. Det värsta är att det inte är första gången. Brevet skulle bara 1 km men måste ju först till Hallsberg och sedan tillbaka till samma ort igen. Vilka dagar lämnas det ut post i Hallstahammar? Verkar inte vara varje dag i alla fall, då behövs information om detta så man räknar med att det tar 1 vecka innan posten anländer i fortsättningen. Man börjar förstå att det kallas snigelpost!

Snabbare med brevduva

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare