Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Gör om Råbystallet till en samlingsplats för unga och gamla

Annons

Svar till "Se till att Västerås har en bra missbruksvård", VLT den 19 december.

Vi är många som bor intill Råbystallet som är så glada över att detta ställe ska slå igen.

Vi som bor omkring ser dagligen många av de som går där påverkade av narkotika. I synnerhet när de lämnar stallet så förekommer det både försäljning och bruk av dessa droger. I skogen och på gräsmattorna ser man i stort sett dagligen hur affärer görs upp.

Somrarna är värst då de smyger omkring bland träden, buskarna och kullen och tar droger som de har gömt där. De kryper och letar efter sina droger. Där skall våra barn kunna leka. Vem vågar låta sina barn vara där? Vad händer om barnen hittar drogerna och stoppar i munnen?

Vissa av dessa är dessutom väldigt högljudda och gapar och fladdrar omkring. Vi är många som önskar att detta ska slå igen och hoppas att det kan bli nåt fik för till exempel gamla som unga.

Denna vackra utemiljö borde användas och nyttjas för de som bor på Råby, andra med så klart. Där man kan fika och umgås och njuta av naturen som finns runt omkring. Detta är ju en vacker idyll som alla borde kunna få njuta av. Många ensamma pensionärer kan få en fin samlingspunkt att kunna gå till och känna gemenskap med andra.

Råbybor

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare