Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Hänsynslös taxiförare

Annons

Till dej taxiförare körande en bil från Västerås Taxi som tisdagen den 10 september svängde från Emausgatan (Skallbergssidan) ut på Bergslagsvägen mot Sala:

Hade du verkligen så bråttom att du inte kunde vänta några sekunder och låta mig och hunden komma säkert över vägen? VI hade grön gubbe. Du kanske också hade grönt ljus, men du hade skyldighet att lämna oss företräde.

I stället gasade du hårt genom svängen precis bakom rumpan på mig och min hund. Vi passerade precis mittlinjen mellan de två körfälten och du hade så bråttom och var så hänsynslös att du inte kunde vänta på oss ett par sekunder. Du nästan snuddade vid oss, så nära var du. Jag får väl tacka min skapare för att vi åtminstone var mitt emellan filerna för hade vi varit bara några centimeter bakåt så hade du kört på oss rejält.

Jag fick en vettskrämd hund att ta itu med, som jag med mycket besvär lyckades få över vägen på andra sidan.

Är det så här du är Taxi Västerås ansikte utåt?

Ingen bra förebild för Taxi Västerås...

Gående med hund

Anmäl text- och faktafel