Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Har Anders Teljebäck jullov året runt?

Det är förvånansvärt tyst från den styrande koalitionen om den grova brottsligheten.

Personrån mitt på dagen mot helt oskyldiga ofta äldre försvarslösa. När tänker ni ta detta på allvar? Ordningsvakter som rör sig kring större delen av Västerås bör vara prio? Var är satsningarna?

Socialdemokratin är inte ett särskilt bra exempel på hur man hanterar kriminalitet och krav. Ofta är dessa rånare yngre och inte sällan straffmyndiga. Det betyder således att det är föräldrarnas ansvar. Var är de någonstans? När föräldrarna uteblir med sin närvaro bör det rimligtvis bli konsekvenser även för dessa.

Det måste göra ont att göra fel och uppmuntras att göra rätt för sig oavsett ålder. Som det ser ut nu härjar icke straffmyndiga ute och rånar hej vilt.

Det skulle vara intressant att få veta hur Anders Teljebäck & co ser på saken, hur ska detta vändas? Konkreta åtgärder?

Ett tydligt ledarskap behövs för att lyfta framtidstron, det ligger i alla västeråsares intressen. Nu har ni chansen att förklara er. Jag väntar med förhoppning.

Tystnad skapar oro, närvaro skapar trygghet.

Fredrik

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare