Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Har ni inte fattat att vi har en pågående Corona-pandemi?

Jag besökte Stadsparken på fredagskväll 24 april kl 19 för att avhämta mat i syfte att stödja en bransch som har det svårt i dessa Corona-tider. Döm om min förvåning så var det mer än fullt vid alla bord inomhus! Ett sällskap om 8 personer (som satt axel mot axel) runt ett bord avsedd för 4, 2 sällskap om 6 personer som satt tätt! Ingen armlängds lucka här inte.

På min fråga till kyparen ”här var det inga Coronaavstånd precis” fick jag det förvånande svaret att det var i samma sällskap (i resp gruppering)!? Då jag påpekade att det kan vara en smittad person i ”sällskapet” som för smittan vidare, fick jag åter det dumma svaret att dom ”är samma sällskap”! Har inte budskapet gått fram, är det svårt att fatta att vi alla måste hjälpa till att hålla ner smittspridningen för att hjälpa sjukvården att klara av anstormningen till intensivvården?

Jag kan ha förståelse för att en restaurang vill ha en bra beläggning, men att i en tid med en Pandemi rullande i full fart inte ta sitt ansvar, är riktigt dålig för att inte säga samhällsfarligt!

Christer

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare