Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Hur kan man låta det förfalla?

Jag läste insändaren om djungelpromenad vid Svartån och cyklade dit för att se själv ("Djungelpromenad utmed Svartån", VLT den 27 juni).

Det är mitt gamla promenadstråk och jag har haft massor av picknicks vid äppellunden och på holmen vid Falkenbergska kvarnen.

Jag blev både ledsen och riktigt förbannad över vad jag fick se. Vad är det för folk som bestämmer i Västerås? Hur många miljoner kostade faunatrappan? Hur många miljoner ger ni till Kokpunkten varje år? Ni verkar ju inte lägga en enda krona på att underhålla nåt av det vackraste vi har i Västerås. Skäms.

Röj bort all sly ned mot vattnet runt hela promenaden och bevara bara de stora träden och några buskar. Tredubbla antalet bänkar och byt ut alla de gamla. Vem vill sitta på de som står där nu?

Ta bort vassen och alla döda träd och grenar som flyter omkring. Snälla gör något? Det är ju fördjävligt hur ni kan låta detta ske.

Kan någon från Västerås kommun svara varför man låter det förfalla?

Linda

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare