Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Hurra, jag har fått min andra spruta

Kommentar på inlägget "Hurra, vi har fått den första sprutan med vaccin, men ...", VLT den 7 april.

Jag hade också tid för vaccinering på Ankargatan den 1 april på eftermiddagen. Något problem hade antagligen uppstått för det blev lite stiltje i kön. Nu gjorde det inte mig så mycket för jag är pensionär och hade inte så bråttom. Jag skulle visserligen åka till min särbo men hon väntade med fikat tills jag kom.

Det var inte alla som höll avståndet i kön men jag försökte hålla mina 2 meter till framförvarande. De som var bakom mig stod närmare men eftersom vinden låg från mig mot dem så tyckte jag inte att det var så farligt. Vakten var ibland ute och styrde upp kön och jag tror att han fått till uppgift att prioritera i någon mån.

Plötsligt hade problemen lösts och man plockade in de köande i god takt. Jag fick komma in, fick ett munskydd och blev strax mottagen av en trevlig man som snabbt och effektivt såg till att jag fick min spruta. När jag satt den obligatoriska kvarten kunde jag se hur personalen jobbade och det var en strid ström av människor som blev vaccinerade.

Det bästa av allt var ju att det var gratis. De pengar som det skulle kunnat kosta kan jag ju ha till något annat som jag tycker är roligt.

Lars Gunnarsson

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare