Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Hurra, vi har fått den första sprutan med vaccin, men ...

Vi har hållit oss i total karantän i 6 månader och inte träffat en enda människa. Vi började undra under vecka 12 varför vi inte hade blivit kallade och skickade mail till Regionen som inte besvarades, då letade vi upp ett telefonnummer 021-4818976 som vi ringde, vi fick då tid den 1 april på Ankargatan 4.

När vi kom dit var det 40–50 personer i kö, samtliga var äldre pensionärer, och de där två meterna var det ingen som höll. När vi frågade andra personer i kön så hade tydligen alla fått samma tid eller inom 15 minuter? (Då blir det köbildning). Sedan var det en Securitasvakt som flera gånger var ute och ropade (eftersom han hade munskydd så hörde man inte vad han sa utan det blev trängsel runt honom) om det fanns någon som skulle ha andra sprutan då skulle de gå före de andra i kön! (Borde man inte haft kontroll på vilka man hade kallat?)

I höstas fick vi influensaspruta på Hemdal och där var logistiken helt perfekt, varför kan man inte lära sig av goda exempel?

Vi kom till slut in i lokalen och då var logistiken bättre men det tog mer än en timme innan vi fick vår första spruta. Fattar man inte att det är äldre människor man sysslar med. Det skulle inte förvåna oss om vi blir smittade av covid nu när vi gjort allt för att följa politikers och FHM:s råd.

Smedjegård, gör ett studiebesök på Ankargatan så du får se verkligheten.

"Var blev du smittad av corona? Jo, när jag väntade i kön på första sprutan."

Ridå!

Vaccinerad!

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare