Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: I bland räcker det med ett hej

Signaturen "Inger" berättar om observationer på buss mot påstigande under rubriken "Är inte alla passagerare lika mycket värda?", VLT den 12 december.

Sorgligt beteende beskrivs. Att bedriva medlemskap i det lokala samhällets olika grannskaper ingår, tycker jag, att efter förmåga lämna positiva avtryck och gester mot andra, även främlingar.

Det handlar om, tycker jag vidare, att tacka för vänlighet, att anstränga sig även om dagens början varit usel. Varje vänlig gest mot andra kan i bästa fall, som ringar på vattnets yta, sprida sig och positivt påverka folk i ens närhet, vid ett övergångsställe, i bilköer eller vid påstigning för resa med ortens bussiga färdmedel.

Framför gärna en rolig utsaga, trevligt skämt, som lättar upp anletet på någon stressad förälder eller annan sittande på en dyster kvist. Ibland räcker det med ett hej, eller bara med ett vänligt leende.

Hgm

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare