Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: I stället för små plastpåsar

För flera år sedan var jag med väninnan, hon som i många år varit duktig på att ta med egna tygkassar när hon handlar.  Väninnan lägger denna gång sin frukt och grönt i små fina nätpåsar. Hade aldrig sett nåt liknande – vad är detta? Jo,  små nätpåsar i olika storlekar att lägga alla saker i som vi annars tar en liten plastpåse till. Toppen, tänkte jag, det ska jag också köpa. Att hitta dem i butiken själv klarade jag dock inte av utan snäll personal fick visa mig den lite undanskymda plats där de fanns.

Varför gör ni inte mer reklam för de här har jag undrat flera gånger i affären och inte heller i VLT:s artikel "Plastpåsar blir dyrare - men egna kundkorgar gör succé" (30 april). såg jag att de var med. Kan de bero på att de eventuellt är gjorda av plast, kanske. Man kan ju ta med sina papperspåsar tillbaka till affären också men jag fortsätter nog med mina tvättbara nätpåsar. Haft dem i flera år nu och de är lika fina fortfarande. Tog dock ett tag innan jag fattade varför den vita tyglappen finns.

Ing-Marie Andrén

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare