Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Illaluktande miljöskandal

Annons

Har gått ut flera gånger tidigare ikväll för att hämta frisk luft. Luften har varit frisk och väldoftande. Tyvärr blev det en stor besvikelse denna gång. Luften luktade illa! Tippade att vinden kom från sydsydost, riktning från er anläggning mot mitt hus på Bäckby.

Gick in igen och satte mig vid datorn. Klockan är 22:40 den 29 april. Mycket riktigt! Webbsajten windy.com bekräftade att vinden kom från sydsydost.

Är det bara jag som har ett fungerande luktsinne i denna stad?

Västeråsarna borde resa sig som en man och kräva att Mälarenergi gör något åt denna miljöskandal. Förstöra vår tidigare fina luft.

Världsmästare i miljövård, Ha! Snarare världsmästare i självbedrägeri.

Luktsinnet är ett mycket sofistikerat biologiskt system vida överlägset era mätsystem. Det som idag är godkända värden har ofta senare betraktats som skadligt. Historien har otaliga exempel på detta.

Även om utsläppen är "ofarliga" så kan man inte förneka att det helt enkelt luktar illa. Förmodligen på grund av förbränning  eller hantering av sopor.

Vad tänker ni göra för att åtgärda detta?

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare