Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Inom kort är väntan över

Längtan är olidlig och saknaden av bandy är enorm. Men inom kort är väntan över. Vecka 34 är det dags för våra ishjältar att skrinna ut på ABB Arena igen och samtidigt går startskottet för en ny bandysäsong.

När solen skiner, sommarvärmen är som högst och nätterna långa kan bandysäsongen kännas långt bort. Sommaren är kort, som Tomas Ledin sjöng en gång i tiden, och tur är väl det. Jag längtar redan nu efter kalla bandyhallar, kokande läktare, tuffa matcher och så klart den klassiska bandykorven.

Trots att jag varit med länge i bandybranschen och följt bandyn redan som liten grabb finns det alltid ett stort sug och en stor längtan till bandysäsongen.

Jag tror att VSK:s målsättning som vanligt är att ta sig till SM-final. Vi har ett starkt lag som har höga målsättningar. Vi är fortsatt hungriga efter mer framgång. Mesta mästarna slogs ut i kvartsfinalen mot bandylaget Bollnäs förra säsongen. Till vintern får VSK en chans till revansch. Vi har deppat klart efter kvartsfinalförlusten och har nu allt fokus på Studenternas IP i Uppsala nästa år.

Så kämpa på grabbar. Utdelningen kommer i vinter.

Jag gissar att spelarna i laget känner sig slitna och har ont överallt efter försäsongens hårda träning. För att vara optimal som spelare så måste man vara bra tränad. Att vara bra tränad är bland annat bra i skadeförebyggande syfte. Jag tror att man måste komma bra förberedd rent fysiskt för att prestera på topp.

Så kämpa på grabbar. Utdelningen kommer i vinter. Bandysäsongen kommer snart igång igen.

Giovanni Beatriceson

VSK-funktionären

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare